Diskografija Semsa Suljakovic

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Obavestenje Diskografija Semsa Suljakovic

Počalji  Admin taj Sre Apr 29, 2009 8:53 am

Diskografija Semsa Suljakovic
avatar
Admin
Dijamantski Forumas
Dijamantski Forumas

Broj poruka : 122
Points : 9566
Datum upisa : 21.04.2009
Godina : 27
Lokacija : Krusevac/Marenovo

Pogledaj profil korisnika http://www.gromradio.webs.com

Nazad na vrh Ići dole

Obavestenje Re: Diskografija Semsa Suljakovic

Počalji  CARAPAN taj Pet Maj 08, 2009 4:00 am

1979 - Singl ploca
Semsa Suljakovic - 1979 - Ja zbog tebe sve ostavljam
Semsa Suljakovic - 1979 - Otisla je ljubav


1980 - Singl ploca
Semsa Suljakovic - 1980 - Pridji malo blize
Semsa Suljakovic - 1980 - Tri pupoljka


1981 - Singl ploca
Semsa Suljakovic - 1981 - Gledam srecne ljude
Semsa Suljakovic - 1981 - Sta je s tobom u poslednje vreme

1982 - Verna u ljubav
Semsa Suljakovic - 1982 - Jedna suza na tvom licu
Semsa Suljakovic - 1982 - Krenuli smo sreci
Semsa Suljakovic - 1982 - Sta je bilo, nek' je bilo
Semsa Suljakovic - 1982 - Sta znaci ljubav bez tebe
Semsa Suljakovic - 1982 - Stani da se pozdravimo
Semsa Suljakovic - 1982 - Ucini nesto
Semsa Suljakovic - 1982 - Verna u ljubav
Semsa Suljakovic - 1982 - Voli me, grli me, ljubi me


1983 - Uzmi me majko u krilo svoje
Semsa Suljakovic - 1983 - Duni vetre jace
Semsa Suljakovic - 1983 - Gde si moja radosti
Semsa Suljakovic - 1983 - I dodje nasa poslednja noc
Semsa Suljakovic - 1983 - Ne slusaj tudje price
Semsa Suljakovic - 1983 - Odlazi tugo
Semsa Suljakovic - 1983 - Sve je s tobom bilo promaseno
Semsa Suljakovic - 1983 - Uzmi me majko u krilo svoje
Semsa Suljakovic - 1983 - Zvacu se samo tvojom


1984 - Prevareni ne vjeruju vise
Semsa Suljakovic - 1983 - Ako Mi Ne Verujes
Semsa Suljakovic - 1983 - Dosao Si
Semsa Suljakovic - 1983 - Gde Si Sada Volis Li Me
Semsa Suljakovic - 1983 - Kakvi Smo Bili Nas Dvoje
Semsa Suljakovic - 1983 - Luda Sam Za Tobom
Semsa Suljakovic - 1983 - Nema Stida Nema Srama
Semsa Suljakovic - 1983 - Niko Nema Takve Oci
Semsa Suljakovic - 1983 - Prevareni Ne Veruju Vise
Semsa Suljakovic - 1983 - Usamljena Zena


1985 - Srce cu ti dati
Semsa Suljakovic - 1985 - Da li me pamtis
Semsa Suljakovic - 1985 - Dajem ti sve
Semsa Suljakovic - 1985 - Jos samo jednom
Semsa Suljakovic - 1985 - Ljubav tajna
Semsa Suljakovic - 1985 - Ne lazi
Semsa Suljakovic - 1985 - Srce cu ti dati
Semsa Suljakovic - 1985 - Tuzno je sve bez tebe
Semsa Suljakovic - 1985 - Ugasi svetlo
Semsa Suljakovic - 1985 - Volecu te sve dok zivim


1986 - Pristajem na sve
Semsa Suljakovic - 1986 - Dokle da se kradom sastajemo
Semsa Suljakovic - 1986 - Kako da zivim
Semsa Suljakovic - 1986 - Mi se volimo
Semsa Suljakovic - 1986 - Pristajem na sve
Semsa Suljakovic - 1986 - Stegni me bar jos jednom
Semsa Suljakovic - 1986 - Sto me pitas
Semsa Suljakovic - 1986 - Svako me prolece na tebe seti
Semsa Suljakovic - 1986 - Sve je manje od zivota
Semsa Suljakovic - 1986 - Zar za mene nema srece


1987 - Bas me briga
Semsa Suljakovic - 1987 - Bas me briga
Semsa Suljakovic - 1987 - Bas si ludo srce moje
Semsa Suljakovic - 1987 - Nemoj sreco
Semsa Suljakovic - 1987 - Pazi me
Semsa Suljakovic - 1987 - Po cenu zivota
Semsa Suljakovic - 1987 - Pozeli nesto
Semsa Suljakovic - 1987 - Snadji se srce moje
Semsa Suljakovic - 1987 - Sve, samo s tobom ne
Semsa Suljakovic - 1987 - Vreme ljubavi brise


1988 - Javi se oteraj tugu
Semsa Suljakovic - 1988 - Javi se oteraj tugu
Semsa Suljakovic - 1988 - O, srce, stani
Semsa Suljakovic - 1988 - Ove noci tugujem
Semsa Suljakovic - 1988 - Povedi me do sna
Semsa Suljakovic - 1988 - Putuj, putuj ljubavi
Semsa Suljakovic - 1988 - Razbio si casu
Semsa Suljakovic - 1988 - Srce nije mramor kamen
Semsa Suljakovic - 1988 - Tugo moja kome da te pricam
Semsa Suljakovic - 1988 - Volele se oci crne i zelene


1989 - Prodji samnom ispod duge
Semsa Suljakovic - 1989 - Al prolece novo dodje
Semsa Suljakovic - 1989 - Hajdemo sreco
Semsa Suljakovic - 1989 - Ne, ne
Semsa Suljakovic - 1989 - Ni soli, ni hleba
Semsa Suljakovic - 1989 - Prodji samnom ispod duge
Semsa Suljakovic - 1989 - Sirotinja ljude svadja
Semsa Suljakovic - 1989 - Svetom putuju ljubav i tuga
Semsa Suljakovic - 1989 - Tebi idem
Semsa Suljakovic - 1989 - Zasto li me majka rodi


1990 - Izdali me prijatelji
Semsa Suljakovic - 1990 - Casa ispred tebe
Semsa Suljakovic - 1990 - Izdali me prijatelji
Semsa Suljakovic - 1990 - Kad procveta bagrem beli
Semsa Suljakovic - 1990 - Kako da ti pomognem
Semsa Suljakovic - 1990 - Ko ce da me brani
Semsa Suljakovic - 1990 - Mogla sam da biram
Semsa Suljakovic - 1990 - Nek' sve ljubav bude
Semsa Suljakovic - 1990 - Nisam suza
Semsa Suljakovic - 1990 - Nisam zena koju zivot mazi
avatar
CARAPAN
Dijamantski Forumas
Dijamantski Forumas

Broj poruka : 203
Points : 9541
Datum upisa : 06.05.2009
Godina : 42
Lokacija : KRUSEVAC KAPIDZIJA

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu