Pravilnik Foruma
Forum Grom Radija :: Svastara :: Video :: Muzicki Spotovi
Strana 1 od 1
Pravilnik Foruma
Svi nasi clanovi duzni su:
* da postuju misljenje drugih clanova;
da ne vredjaju, prozivaju ili provociraju druge clanove;
da ne ponavljaju jedan te isti stav u jednoj temi radi povecanja postova;
da dobro razmisle pre otvaranje nove teme kom forumu pripada njihova tema;
da pre otvaranja nove teme pogledaju da li vec ista ili slicna postoji
*
Ostalo:
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadrzaj svoje poruke koju objavi. Vlasnici i urednici sajta nisu odgovorni za sadrzaj poruka koje objave korisnici. Duznost vlasnika i urednika ovog sajta jeste da organizuju javne diskusije i da vode racuna o redu i miru na sajtu;
Ukoliko nekom clanu treba pomoc, moli se da prilikom otvaranja teme postavi jasan naslov koji ce asocirati na sam problem. Isto tako da sto jasnije i detaljnije objasni svoj problem kako bi dobio odgovarajucu pomoc. Isto tako oni koji ne mogu pomoci mole se da ne postuju gluposti tipa " Ja stvarno neznam";
Svako ne pridrzavanje pravila kaznjava se udaljavanjem clana sa
Grom Foruma
* da postuju misljenje drugih clanova;
da ne vredjaju, prozivaju ili provociraju druge clanove;
da ne ponavljaju jedan te isti stav u jednoj temi radi povecanja postova;
da dobro razmisle pre otvaranje nove teme kom forumu pripada njihova tema;
da pre otvaranja nove teme pogledaju da li vec ista ili slicna postoji
*
Ostalo:
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadrzaj svoje poruke koju objavi. Vlasnici i urednici sajta nisu odgovorni za sadrzaj poruka koje objave korisnici. Duznost vlasnika i urednika ovog sajta jeste da organizuju javne diskusije i da vode racuna o redu i miru na sajtu;
Ukoliko nekom clanu treba pomoc, moli se da prilikom otvaranja teme postavi jasan naslov koji ce asocirati na sam problem. Isto tako da sto jasnije i detaljnije objasni svoj problem kako bi dobio odgovarajucu pomoc. Isto tako oni koji ne mogu pomoci mole se da ne postuju gluposti tipa " Ja stvarno neznam";
Svako ne pridrzavanje pravila kaznjava se udaljavanjem clana sa
Grom Foruma
Forum Grom Radija :: Svastara :: Video :: Muzicki Spotovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu